Skip to main content

Midden in het pittoreske dorpje Wéris, op 9 km van Durbuy, vind je uitstekende restaurant Le Cor de Chasse. Mario, een uitgeweken Vlaming, roert er in de potten en zijn Waalse vrouw Aurore neemt de zaal voor haar rekening. Een perfecte combinatie, want bij schrijven had Le Cor de Chasse één Michelinster.

En die ster is naar onze mening zeker en vast verdiend. Voor iets minder dan 100 euro per persoon konden we er genieten van een overheerlijk ontdekkingsmenu inclusief wijnen. Vele kleine maar verfijne hapjes, verrassende combinaties en met aandacht voor lokale producten. En dat alles in een heel aangename setting.

Een BOB of taxi regel je best op voorhand, want wij beseften bij het dessert pas dat taxi’s rond Durbuy meestal niet meer rijden na 22u. Aurore stelde ons zelf voor om te wachten tot haar man Mario de keuken had opgeruimd, waarop die ons met zijn auto persoonlijk naar huis voerde. Ongetwijfeld geen standaardservice maar méér dan geapprecieerd en een tien op tien voor gastvrijheid!

Meer info over de menu’s en reservaties vind je op hun website.

 

Le Cor de Chasse
Rue des Combattants 16 – 6940 Wéris
Tel: +32(0) 86 21 14 98 –
www.lecordechasse.be

[vc_single_image image=”366″ img_size=”medium”]