Skip to main content

Slagerij Bodson is een echt begrip in Durbuy. Niet alleen omwille van het varken dat door zijn raam lonkt naar de vleeswaren en al op duizenden foto’s van Durbuy vastgelegd is, maar ook omdat Serge Bodson al meer dan 20 jaar het beste vlees verkoopt op het hoekje van de rue Alphonse Eloy. De slogan van Bodson vertelt het zoals het is: “Chez Bodson tout est bon, de la queue au grognon”. Vrij vertaald: “Bij Bodson is alles lekker, van de staart tot de snuit”. En dat kunnen we beamen (al ben ik zelf geen fan van de bierworst).

Het assortiment bestaat uiteraard vooral uit vlees: verschillende soorten salami en hesp, vaak uit de regio en artisanaal bereid, met look, noten, bessen. Steak, varkenskoteletjes, worsten, een selectie kazen,… in dat kleine toogje ligt meer dan je zou denken. Vanaf 15 personen kan Serge Bodson trouwens ook traiteur aan huis leveren.

Sinds enkele jaren verkoopt Bodson ook brood en belegde broodjes. De bediening is niet altijd even vriendelijk, maar de kwaliteit maakt dat meer dan goed.

 

Boucherie Serge Bodson
Rue Alphonse Eloy, 2 – 6940 Durbuy – 086/21 16 28
www.boucheriebodson.be

[vc_single_image image=”477″ img_size=”medium”]