Skip to main content

La Bru’sserie is het splinternieuwe restaurant van Wout Bru (jaja, heb je ‘m? :)) in het centrum van Durbuy, op enkele honderden meters van Villa Louise en Villa des Roches. Zij die de afgelopen maanden het nieuws wat gevolgd hebben, weten al dat Marc Coucke is neergestreken in Durbuy en samen met zijn culinaire partner in crime Wout Bru hét symbool van Durbuy, le Sanglier des Ardennes en de bijhorende Brasserie Fred, heeft overgekocht. En dus, enkele maanden en renovatiewerken later, is la Bru’sserie een feit.

Op het menu staat tapas en sharing food uit de hele wereld: van Zuid-Amerikaanse ceviche tot Provençaalse ansjovis tot Aziatische king crab tempura. Het volledige menu vind je op hun website. Kiezen is moeilijk, maar een foute keuze kan je eigenlijk niet maken. De porties mochten soms iets royaler zijn, maar dit nieuwe adresje is zeker een aanwinst voor Durbuy. Heel erg lekkere gerechtjes, geserveerd in een aangenaam interieur, voor zij die net iets meer willen dan gewone kost maar ook geen zin hebben in pak & das.

La Brusserie bevindt zich op de Place aux Foires in het centrum van Durbuy, op wandelafstand van Villa Louise en Villa des Roches.