Skip to main content

Hoewel we reeds vaak goede dingen gehoord hadden over Durbuy Ô heeft het toch lang geduurd voordat we dit geweldige restaurant zelf zijn gaan verkennen. Waarschijnlijk hebben we het altijd uitgesteld omdat het zich in Warre bevindt, maar in realiteit blijkt dit slechts 1,6 km van Villa des Roches en 2,3 km van Villa Louise te zijn. Te voet is het dus een klein half uurtje, met de wagen sta je er op enkele minuten.

Het restaurant heeft een moderne maar toch gezellige setting. Wij zaten ’s avonds binnen maar het terras moet ’s middag ook een echte aanrader zijn gezien de rustige locatie. De ontvangst door gastvrouw Laurence is erg vriendelijk en in vlot Nederlands. De bediening zal ook de rest van de avond zeer hartelijk blijven. Chef Koen zet een originele en lichte keuken op tafel. Hij werkt met verse en erg kwalitatieve producten, zowel de forel en het ei in het voorgerechten als het lamsvlees van het hoofdgerecht komen perfect bereid op tafel. Ook de bijpassende wijnen konden ons bekoren. Enkel het dessert van crème brulée met citrus was iets minder overtuigend. Op saldo was het echter een meer dan geslaagd diner, zeker gezien de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van het Bib-gourmand menu aan EUR 37 per persoon voor 3 gangen.

We komen zeker terug! Durbuy Ô mag dan niet in het centrum liggen, de prijs/kwaliteit en de vriendelijke bediening maken het de kleine tocht meer dan waard.

Info en reservaties: http://durbuy-o.be