Skip to main content

Voor de stevige wandelaars is er de lus Durbuy-Barvaux-Bomal-Durbuy, een pittige wandeling van 21.5 kilometer. De route is een combinatie van andere routes, dus onderweg moet je goed opletten en de bordjes volgen. Neem zeker het plannetje mee dat in onze vakantiewoning ligt. Het eerste bordje dat je moet volgen, is dat van de groene rechthoek (de lus van Bohon).

De route loopt voor een heel lang stuk langs de oevers van de Ourthe leidt je zo naar Barvaux en Bomal. Dan ga je terug landinwaarts langs de dorpjes van Herbet, Tohogne en Warre, om tot slot terug in Durbuy terecht te komen.

Startpunt vanuit Villa Louise: Wandel de Rue de la Haie Himbe naar beneden tot aan de brug. Steek de brug over en ga meteen naar links. Voorbij de minigolf aan het bos zal je de eerste bordjes met de groene rechthoek zien.

Startpunt vanuit Villa des Roches: Wandel richting centrum Durbuy tot aan de brug. Steek de brug over en ga meteen naar links. Voorbij de minigolf aan het bos zal je de eerste bordjes met de groene rechthoek zien.

[vc_single_image image=”650″ img_size=”large”]