Skip to main content

> Volg de bordjes met de groene ruit

De wandeling lang het Bois de Chapli is best wel kort maar toch redelijk afwisselend. Eerst loop je een stukje langs de oevers van de Ourthe, en vervolgens duik je het Bois de Chapli in. Eens uit het bos zie je nog enkele mooie weilanden en landschappen, om tot slot weer in centrum Durbuy te belanden langs de trappen van het plateau. De wandeling volgt de pijltjes met de groene ruit en is 4.6 kilometer lang.

Startpunt vanuit Villa Louise: Wandel de Rue de la Haie Himbe een klein stukje naar beneden en neem het eerste straatje rechts. Steek de voetgangersbrug over, en ga op de straat (rue Comte d’Ursel) naar rechts. Zodra je kan, neem je het padje dat net naast de Ourthe loopt. Daar zal je de eerste bordjes met de groene ruit zien.

Startpunt vanuit Villa des Roches: Wandel richting centrum Durbuy tot aan de brug. Steek de brug over en volg de straat door het centrum van Durbuy. Zodra je kan, neem je het padje dat net naast de Ourthe loopt. Daar zal je de eerste bordjes met de groene ruit zien.

[vc_single_image image=”648″ img_size=”large”]