Skip to main content

> Volg de bordjes met de blauwe rechthoek

Een toertje rond Durbuy, dat is La boucle de Durbuy. Je start op het centrale plein van Durbuy, de Place aux Foires en duikt meteen het bos in. Eens bovenop het plateau, heb je een mooi zicht over het centrum van Durbuy. Je wandelt nog een stukje door en gaat door het Bois de Chapli, om tot slot te eindigen langs de oever van de Ourthe. Een gevarieerde wandeling van 4.8 kilometer die je een mooi beeld van Durbuy geeft.

Startpunt vanuit Villa Louise: Wandel de Rue de la Haie Himbe een klein stukje naar beneden en neem de eerste straat rechts. Steek de voetgangersbrug over en ga naar links tot aan de Place aux Foires. Daar zal je de eerste bordjes met de blauwe rechthoek zien.

Startpunt vanuit Villa des Roches: Wandel richting centrum Durbuy tot aan de brug. Steek de brug over en wandel verder tot aan de Place aux Foires. Daar zal je de eerste bordjes met de blauwe rechthoek zien.

Erectie-pillen zorgen er voor dat uw penis langer stijf blijft en wat steviger is. Zonder zin in seks krijgt u geen stijve penis, ook niet met een erectie-pil. Er zijn verschillende pillen, zoals sildenafil, vardenafil en tadalafil. Ze zorgen ervoor dat er meer bloed naar de penis kan stromen. En dat het bloed minder gemakkelijk weer weg stroomt. Hierdoor helpen ze bij zin in seks om uw penis stijver te maken. Uw penis blijft ook langer stijf. Meer informatie over erectie pil vindt u op de site.

[vc_single_image image=”644″ img_size=”large”]