Skip to main content

Winkelwagen

Verwacht je niet aan een fancy discotheek met alle toeters en bellen. De Backstage (in de volksmond nog steeds La Cave, de oude naam) is een discotheek Ardense stijl. Je moet het al weten zijn om het te vinden: ongeveer schuin tegenover de ingang van het kasteel van Durbuy zie je enkele steile trapjes naar beneden. Beneden wacht een portier je op en sta je plots in een mini-discotheekje in een kelder.

Soms kom je binnen en is er helemaal niemand. Hou vol, tegen middernacht valt vaak de lokale jeugd binnen en komt de sfeer binnen de 5 minuten op gang. Als je met een grotere groep bent, is er al helemaal geen probleem: de discotheek is zo compact dat je de sfeer makkelijk zelf maakt.

Verwacht de laatste dancehits, hier en daar een Franse meezinger, soms iemand die er een karaokelied tussensmijt, kortom héél veel couleur locale, maar we hebben er al zoveel toffe, zatte, onvergetelijke avonden meegemaakt dat we jullie deze ervaring toch niet willen onthouden. En nog een laatste voordeel: ’t is zo dichtbij dat je makkelijk terug naar huis kan strompelen 🙂

 

Discotheek Backstage
Rue Comte d’Ursel 3 – 6940 Durbuy
www.facebook.com/backstagedurbuy

[vc_single_image image=”430″ img_size=”medium”]